ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Webshop » Action & Lifestyle Cameras » Accessoires Drift & + » Bevestigings accessoires » Drift Steadicam Smoothee

Drift Steadicam Smoothee

Drift Steadicam Smoothee Drift Steadicam Smoothee

Drift Steadicam Smoothee Drift Steadicam SmootheeDrift Steadicam Smoothee Drift Steadicam SmootheeDrift Steadicam Smoothee Drift Steadicam SmootheeDrift Steadicam Smoothee Drift Steadicam Smoothee€ 190,00 € 50,00

Beschikbaar - Beperkte voorraad

Steadicam is de pionier in de sector van het stabiliseren van professionele cameras. Met een speciaal voor Drift ontwikkelde bevestiging combineren we beider kwaliteit tot een steadicam die je eindeloos bijkomende mogelijkheden bied om vanuit meer creatieve hoeken stabiel te filmen.

De Drift Steadicam Smoothee is uiterst licht en zeer eenvoudig in gebruik. Hij bied je nieuwe perspectieven en eindeloos creatieve mogelijkheden voor prachtige opnames.

Bevestig de "quick release" (snelle koppeling) bevestiging aan je camera en je bent klaar voor de start. De Steadicam Smoothee zal je camera perfect balanceren tijdens het filmen van actiemomenten en geeft meer stabiliteit dan de schokkerige beelden die nogal wat eigen zijn aan het gebruik van actie cameras.

Zowel als amateur als professional ben je hiermee in staat zachte en stabiele beelden te maken in de meest uiteenlopende omstandigheden.

De Drift Steadicam Smoothee is ontworpen en ontwikkeld voor gebruik met àlle modellen van de Drift Innovation actie cameras, met inbegrip van de Ghost en Ghost-S.

Afmetingen: ong 20 x 37 x 6cm (BxHxD)

Materiaal: Mono-Frame Metaal

Grip: Ergonomisch rubber

Mounts: "Quick release"-bevestiging past met alle versies van de Drift cameras

Compatibel met 
alle Drift cameras.