ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

www.adren.eu; dé speciaalzaak voor Drift actie cameras

De webshop ADREN - online (www.ADREN.eu) is een initiatief van Kris Nijs. Kris is sinds 1989 actief in de buitensportsector; delta- en glijschermvliegen, klimmen, speleo, mountainbike, valschermspringen, kajak enz. Als oud stichter van de vzw Avontuur en Sport Promotie (ASP) organiseerde hij kennismakings- en initiatieactiviteiten voor honderden deelnemers die via de vzw konden proeven van buitengewone sporten.  Met de start van deze shop (in 2012) zetten we kennis en ervaring om in een initiatief waar actie-liefhebbers een selectie van kwalitatief hoogstaande producten kunnen kopen met grote aandacht voor klantvriendelijkheid en degelijke service. Ons belangrijkste artikel zijn de actiecameras van Drift Innovation. Naar onze ervaring en prijs/kwaliteit het beste op de markt. Overige 'outdoor'-artikelen vervolledigen ons gamma. We staan uiteraard graag open voor suggesties. en danken je alvast voor het gestelde vertrouwen.

kris-nijs-drift-belgium

Torensveld 54  -  9308 Hofstade-Aalst  -  België
Mail aline@adren.eu
+32 (0)468 105 633 (B)
Bank IBAN BE12973037845592 & BIC ARSPBE22 (op naam van Kris Nijs)
Ondernemingsnummer BE0760180288 op naam van Chris Nijs

Afdrukken


VERZENDING

Voor verzendingen binnen België werken we met BPost 24h. Voor verzending binnen & buiten Europa werken we met UPS. In beide gevallen verzenden we naar een afhaalpunt (Postpunt of UPS Access Point) nabij het adres van de klant. Wanneer het afhaalpunt te veraf gelegen is versturen we -zonder meerkost- naar het thuisadres. De keuze voor verzending naar afhaalpunten is naast ecologische redenen vooral gemakkelijk voor de klant. De zendingen worden daar vlugger aangeleverd en de afhaalpunten hebben ruime openingsuren.

Afhalen in Hofstade-Aalst is uiteraard ook mogelijk, na afspraak.

RETOURNEREN

Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met de producten en hun verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u de producten met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Kosten: Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zijn alleen de kosten van de retour-verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product leverden of de fout op een andere manier te wijten was aan ons handelen. Uw aankoopbedrag: Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen. Alvorens te retourneren neemt U steeds eerst contact op met ons.

PRIVACYBELEID

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons stelt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo vlug en vlot mogelijk uit te voeren. Overeenkomstig de Belgische wetten en Europese richtlijnen vragen en gebruiken we, met uw toestemming, enkel gegevens die relevant, juist en correct zijn en verzamelen deze voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. Eenieder heeft, op eenvoudige vraag, inzage tot zijn gegevens en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.