ADREN.eu, dé speciaalzaak in de BeNeLux voor het volledige Drift Innovation actie camera-gamma + àlle accessoires. Momenteel het beste alternatief, op de markt, voor de GoPro Hero.
Steeds alles op eigen voorraad. Eigen hersteldienst en garantieservice.
Een overzicht van de cameras : Drift HD, Drift HD 720p, Drift HD Ghost, Drift Ghost-S en Drift Stealth 2

Blog Drift

In onze Blog brengen we nuttige weetjes samen voor alle gebruikers van de Drift cameras. Nuttige weetjes, "tips and tricks", aankondiging nieuwigheden enz. Alles gericht opdat je ten volle geniet van je camera en de accessoires.
Teneinde de maximale mogelijkheden van het Bloggen te benutten brengen we de Blog onder bij GOOGLE.
Je vind ons dus op
DRIFT BELGIUM 
Nederlandstalige Blog
Men zegge het voort... ;)

Firmware Update Drift Stealth 2 - V1007 - 26/06/2015

Je vind de nieuwste versie, V 1.0.0.7, dd 26/06/2015, via volgende link : http://store.driftinnovation.com/firmware-update/ Voor het uitvoeren van een Firmware Update nog even de "werkgang ": >> Onder het menu "Instellingen" op je camera vind je 'firmware' met de vermelding van de versie die op dit ogenblik op je camera is geïnstalleerd. >> Vergelijk het nummer van de versie met diegene die je kan vinden op de site van Drift Innovation. >> Wanneer er een hogere versie bes...Lees meer


De sterkste punten van de Drift Stealth 2 op een rijtje.

De sterkste punten van de Drift Stealth 2 op een rijtje.   >> De lichtste, 97gram, en kleinste, 8 x 4,2 x 2,7 cm, Drift ooit. Je neemt hem overal mee als videocamera en fototoestel, >> Geïntegreerde WiFi, >> Complete bediening + opnames bekijken en doorsturen via Smartphone of Tablet met de gratis "Drift Connect"-App voor Android en iOS. >> Batterij Extra hoge capaciteit, 1500 mAh voor 3 uur filmen in Full HD, >> 300° verdraaibare lens voor een opti...Lees meer


Drift Stealth 2 Specification Sheet

Lees meer


Drift Stealth 2 : 50% kleiner en 40% lichter

De nieuwste camera van Drift Innovation is officieël aangekondigd :Drift Stealth 2
Een ware omwenteling: Drift houd rekening met de vragen van hun klanten en brengt een "piepkleine" camera, met dezelfde capaciteiten als hun Drift Ghost op de markt.
>> Twee maal kleiner. De kleinste Drift camera ooit!>> 40% lichter. Compact en Aërodynamisch.>>1080p aan 30 beelden/seconde en 720p aan 60 beelden/seconde. Film de kleinste details in High Defenition.>> 300° verdra...Lees meer


Vernieuwde (update) Drift Smartphone/Tablet app v2.6 (Android)

Om tegemoet te komen aan opmerkingen van gebruikers heeft Drift een bijgewerkte versie van hun Andoid App gelanceerd. Deze app-versie verbetert het gebruiksgemak en lost een paar bugs op.

We adviseren het gebruik van deze laatste versie, v2.6, om het maximum uit je app te halen.

Denk eraan om ook op je camera de meest recente firmware versie te installeren. Je vind deze via de Support-pagina van Drift.Lees meer


Start van een Nederlandstalige BLOG mbt alles wat te maken heeft met het gebruik van Drift Cameras

We zijn fier jullie te melden dat we een Nederlandstalige BLOG mogen aankondigen, speciefiek omtrent alles wat met de Drift Innovation actie cameras en àl hun accessoires te maken heeft.
Nederlandstalige BLOG Drift Actie Cameras

Je kan op de Blog via de zoekfunctie, links bovenaan, aan de hand van trefwoorden zoeken in de diverse berichten  om antwoorden te vinden op al je vragen. Aangezien het behoorlijk wat tijd vergt om alle info te publiceren nodigen we iedereen graag u...Lees meer


Drift monopod: uitschuifbaar handstaief 75 cm

Super handig en licht: het Drift uitschuifbaar handstatief van 25 tot 75 cm is op voorraad !Lees meer


Waterdichtheid Drift Ghost & Ghost-S

Sta ons toe eraan te herinneren dat de Drift Ghost en Ghost-S waterdicht zijn tot een diepte van maximum 3 meter en dit gedurende maximum  30 minuten, zoals aangegeven in de handleiding (pagina 2/3) beschikbaar op de website van Drift.
Tengevolge hiervan en te rekenen vanaf vandaag worden deze cameras waarbij problemen vastgesteld worden die verband houden met waterinsijpeling niet meer onder garantie genomen door de producent, Drift Innovation.
Deze regel komt er om duidelijkheid...Lees meer


Firmware Update voor Drift Ghost-S - februari 2014

Firmware Update for Drift Ghost-SLatest Version 1.0.0.0 (13/02/2014)- Fully compatible with Drift App 2.5- 22min video stop bug fixed- clone mode bug fixed- general bug fixedLees meer


Drift WiFi App 2.5 voor iOS (Ghost-S)

We're excited to announce that the Drift WiFi App 2.5 for iOS devices is now live in the App Store and available to download!
This update includes Drift Ghost-S compatibility and further iOS 7 support. Please note, the Ghost-S requires firmware 1.0.0.0 to enable this feature.
Click the link for more details.
http://...Lees meer